• slayt
Duyurular

Korgan Yenipınarlılar Derneği olarak, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanlarında olmaya çalıştık.

Ramazan ayı boyunca zekat olarak 142.500 ₺ nakit ve 90 tane kart dağıtılmış olup, mahallemizde sadece her sene dağıtmış olduğumuz ihtiyaç sahiplerine de 5 adet koli dağıtılmıştır. Geri kalan kısmı Türkiye'nin değişik yerlerindeki hemşerilerimize verilmiş olup, listesi hayırseverlerimiz tarafından bizzat bilinmektedir. Hayırseverlerimize teşekkür ederiz. Allah razı olsun, Allah kabul eylesin.

Dernek Başkanı Zikri Çamurlu

Ordu Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0

Özlü Sözler
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. (Montaigne)
Sponsorlarımız
CENAZE İLANI

Mahallemiz sakinlerinden Sn.Davut, Nevzat, Ferhat Biliş’in Babaları İstişare Kurulu üyemiz Sn.Ömer Biliş ve Yönetim kurulu üyelerimiz Recep ,Kenan Biliş’in amcaları Hamdi Biliş vefat etmiştir.

Cenaze namazı Yarın öğle namazına müteakip Yenipınar Merkez Camiinde kılınacak namazın ardından aile kabristanlığına defnedilecektir.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Mevlam yakınlarına sabırlar İhsan eylesin.

18.118.31.67