• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular

Korgan Yenipınarlılar Derneği olarak, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanlarında olmaya çalıştık.

Ramazan ayı boyunca zekat olarak 142.500 ₺ nakit ve 90 tane kart dağıtılmış olup, mahallemizde sadece her sene dağıtmış olduğumuz ihtiyaç sahiplerine de 5 adet koli dağıtılmıştır. Geri kalan kısmı Türkiye'nin değişik yerlerindeki hemşerilerimize verilmiş olup, listesi hayırseverlerimiz tarafından bizzat bilinmektedir. Hayırseverlerimize teşekkür ederiz. Allah razı olsun, Allah kabul eylesin.

Dernek Başkanı Zikri Çamurlu


Ordu Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Derya büyüktür herkes kabı kadar alır
Sponsorlarımız
Korgan Yenipınar Derneği Kesinleşen Senelik Programlarımız

Korgan Yenipınar Derneği olarak, siz değerli üyelerimizle mi sıcak bir ortamda bir araya gelmek ve anlamlı anılar biriktirmek için şimdilik üç özel etkinliği düzenlemekten mutluluk duyuyoruz.

İftar: 23 Mart 2024 Cumartesi
Öncelikle, 23 Mart 2024'te düzenlenecek geleneksel iftar etkinliğimizde Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya geleceğiz. Komşularımız, ailelerimiz ve dostlarımızla birlikte oruçlarımızı açacak, dayanışma içinde huzurlu bir akşam geçireceğiz.

Korgan Değerleri Buluşması: 6 Mayıs 2024 Pazartesi
Korgan ilçe milli eğitim Müdürlüğü İle birlikte düzenlemiş olduğumuz program için konuğumuz hakkında çalışmalarımız devam etmektedir kesinleşince sizlere duyurulacaktır.

Piknik: 26 Mayıs 2024 Pazar
En son olarak, 26 Mayıs 2024'te düzenlenecek piknik etkinliğimizde doğanın güzellikleri içinde, aile ve arkadaşlarımızla huzurlu bir gün geçireceğiz. Oyunlar ve samimi sohbetlerle dolu bu etkinlik, doğal bir ortamda bir araya gelerek keyifli bir gün geçireceğiz.

Bu üç etkinlik, Korgan Yenipınar Derneği olarak bir araya gelerek güzel anılar biriktirmemiz ve topluluk içindeki bağları daha da güçlendirmemiz için bir davet niteliğindedir. Sizleri bu özel günlerde aramızda görmekten mutluluk duyarız. Sizlerden tek ricamız o günlere herhangi bir plan ve program yapmayınız şimdiden teşekkürler ederiz.




Okunma Sayısı: 173


3.149.27.72








DİĞER HABERLER

Ordu Korgan Yenipınarlılar Derneği

© Copyright 2021  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top