Hiçbir şey ayağınıza gelmez; en azından iyi olan hiçbirşey. Herşeyi gidip almanız gerekir.
DÜĞÜNE DAVET

DEĞERLİ DERNEK ÜYELERİMİZİN ve HEMŞERİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Meryem & Recep KAÇTI çiftinin kızı Merve Kaçtı ve Ayşe & Muhittin KARADERİ çiftinin oğlu Ömer KARADERİ düğün merasimine tüm üyelerimiz ve hemşerilerimiz davetlidir.

KINA: 03.11.2023 Cuma günü saat 18:30

Adres; Urfadan Palace - Hamidiye mahallesi Anadolu Caddesi NO:28/A Kağıthane/İstanbul

DÜĞÜN: 04.11.2023 Cumartesi günü saat 18:30

Adres; Bulut 3 VIP Düğün Salonu - Alibeyköy Merkez mahallesi Emirgan caddesi NO:5 İmar Blokları Eyüpsultan/İstanbul

Gelin almaya 04.11.2023 tarihinde saat 17:00'da damat evinden hareket edilecektir.

Hayırlı Olsun.

Allah mesut bahtiyar etsin.

18.191.93.12