İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
BURS BAŞVURUSU SONUÇLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Değerli Hemşehrilerimiz Sevgili Öğrencilerimiz;

İlim yolu, herkese nasip olmayacak derecede mukaddes bir yoldur ve bu yolda bulunmak önemli bir ayrıcalıktır. Peygamber Efendimiz buyurdular ki (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem): “Ya öğreten ol, ya öğrenen ol, ya dinleyen ol yahut bunları seven ol. Düsturunu şiar edinmiş bir toplum olarak 2014 yılından bu zamana kadar her zaman öğrencilerimizin eğitim hayatının bir parçası olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu sene toplamda 81 öğrencimiz derneğimize burs başvurusu yapmıştır. 25 öğrencimiz farklı mahallemizden olup, değerlendirme dışı kalmıştır. Kalan 56 öğrencimizi kurulumuz değerlendirmiş olup, 37 öğrencimiz derneğimizin imkanlar doğrultusunda burs almaya hak kazanmıştır. Öte yandan 9 ay boyunca burs desteği vereceğimiz öğrencilerimize aylık 1.000 TL ve toplamda 333.000 TL ödenmesi yönünde karar alınmıştır. İlk ödemeler Ekim ayında olacaktır. Öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ederken, derneğimize maddi manevi katkıda bulunan veya katkı da bulunmak isteyen tüm hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Not: Burs almaya hak kazanan öğrencilerimizle en kısa sürede iletişime geçilecektir.

3.15.26.221