2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURS BAŞVURULARI HAKKINDA

Değerli öğrencilerimiz, kıymetli üyelerimiz ve sevgili hemşehrilerimiz; her sene eğitim öğretim yılın da olduğu gibi bu sene ki burs başvurularımız başlamıştır. Burs başvuru şartları aşağıdaki gibidir.

BURS BAŞVURUSU ŞARTLARI

1- BAŞVURU YAPAN ÖĞRENCİNİN, DEVLET ÜNİVERSİTELERİNİN LİSANS EĞİTİMLERİNİ KAZANMIŞ VEYA EĞİTİMİNE DEVAM EDİYOR OLMASI GEREKİR.
2-  BAŞVURU YAPAN ÖĞRENCİNİN, ÖZEL/ VAKIF ÜNİVERSİTELERİNİN LİSANS EĞİTİMLERİNİ % 100 BURSLU KAZANMIŞ OLMASI VEYA DEVAM EDİYOR OLMASI GEREKİR.
3- ÖĞRENCİNİN YENİPINAR MAHALLESİ NÜFUSUNA KAYITLI OLMASI VEYA YENİPINAR MAHALLESİ'NDE İKAMET EDİYOR OLMASI GEREKİR.
4- BURS ALAN/ALACAK ÖĞRENCİNİN BAŞARILI OLMASI GEREKİR. EĞİTİM HAYATINA DEVAM EDEN ÖĞRENCİNİN ALTTAN EN FAZLA 2 DERSİ OLABİLİR.
5- BURS BAŞVURULARI 15 EYLÜL -30 EYLÜL TARİHLERİ ARASI YAPILACAKTIR. SONUÇLAR SON BAŞVURU TARİHİNDEN İTİBAREN 15 GÜN İÇİNDE AÇIKLANACAKTIR.
6- BURS ALAN ÖĞRENCİLERİN DERNEĞİMİZİN  EĞİTİM FAALİYETLERİNE  KATILIMI ZORUNLUDUR.
7- BEYAN EDİLEN BİLGİ VE BELGELERDE YANLIŞ VEYA YANILTICI BEYANDA BULUNAN ÖĞRENCİLER DEĞERLENDİRME  DIŞI KALACAKTIR.
8- BURS BAŞVURUSU YAPAN ÖĞRENCİLERİN DURUMLARI YÖNETİM KURULU ÜYELERİ TARAFINDAN BELİRLENİR.
9- BURS BAŞVURULARI DERNEĞİMİZİN WEB SİTESİNDEN YAPILACAKTIR. (ELDEN. POSTA YOLUYLA VEYA MAİL OLARAK GÖNDERİLEN BURS BAŞVURULARI KABUL EDİLMEYECEKTİR.)

BURS BAŞVURU LİNKİ

3.142.200.109