KORGAN YENİPINAR PROF. DR. MAHMUT ESAD COŞAN İLK-ORTAOKULU GEZİ PROGRAMI

Yenipınarlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin tertip etmiş olduğu kültür gezileri kapsamında KORGAN YENİPINAR PROF.DR.MAHMUT ESAD COŞAN İLK-ORTAOKULU GEZİ PROGRAMI etkinliğini gerçekleştirmiş olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadık. Bu sebeple maddi ve manevi olarak yardımlarını esirgemeyen hemşehrimiz Sn. Mehmet ALTUNKILIÇ, Tokat Valisi Sn. Numan HATİPOĞLU, Korgan Kaymakamı Sn. Mikail ERSÖZ, Korgan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Murtaza ALAN, Yenipınar Prof. Dr. Mahmut Esad Coşan İlk-Ortaokulu Müdürü Sn. Yusuf BELDAĞLI, Zeytinburnu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Nurullah YALDIZ, İBB Başkan Danışmanı Sn. Osman CAYAK, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Sn. İlyas KARAYEL, Eğitim  ve Öğretimden Sorumlu yönetim kurulu üyemiz Sn. Kenan BİLİŞ ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz.

KORGAN YENİPINARLILAR DERNEK BAŞKANI ZİKRİ ÇAMURLU

22.05.2022