Prof.Dr.Mahmud Es'ad Coşan Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Ekrem BİLİM oldu.

Prof.Dr.Mahmud Es'ad Coşan Okulun'da Okul Aile Birliği seçimi yapıldı. Velilerin tercihiyle seçilen Ekrem BİLİM'in yönetim listesin de ise yer alan isimler aşağıdaki gibidir.

YÖNETİM KURULU ASIL
1-Ekrem BİLİM (Başkan)
2-Harun BATIRLIK
3-Müjdat ISSI
4-Sinan AD

YÖNETİM KURULU YEDEK
1-Cemil NARŞAP
2-Yunus GEDİŞ
3-Şükrü TANYERİ
4-İsa MİCAR

DENETİM KURULU ASİL
1-Aşkın ARTUÇ
2-Şahin BAYIR

DENETİM KURULU YEDEK
1-Kadir İMAMOĞLU
2-Zekeriya SAKIN

Önceki dönemler de görev yapan Okul Aile Birliği Başkanlarına ve Yönetimine teşekkür ediyor, yeni göreve gelen Ekrem BİLİM ve Yönetimine başarılar dileriz.

19.10.2021

52.15.196.15